TOKI Manjung


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, January 11, 2009

REAL GOPENG MONTHLY BASH TODAY SUCCESSSS..BEST..BEST..BEST!!!!CONGRATE ZAM, CHRIST, DAVE & IPOH TOUR GUIDE PAK ABU & THE GANGS..

















bang Din ESTIMA lega anak dia selamat..luka sikit2 biasa la jatoh beskal..tahniah adik!!!!!


Saiful dgn anak dia punya lapag cendoi sampai mamak offer krusi pun dia tak mau dah...TOKI bukan apa seriau nak lepak atas lantai tu..kot2 tempat tu tempat member kita dok melepak malam2 jer ..


dah sampai ending ada cendoi pulak..tu yang tak tahan tu..ABC pun ada..dengan cuci beskat sekali RM2/bike...adik yang bebalut kepala tu ZAM call 999 dari dalam utan lagi..on the way out jumpa tengah jalan bawak gi Clinic..


lagi satu TRACK ni masa balik boleh cuci beskat & berendam sekali...best best best..
















..nasib baik ler ada emerg Dr Christ from IPOH???? hehehehe...

Toki salute BRO NASIR tanggong beskal adik yng accident tu..Wa caya luuu... eventhough rantai baru jer sambung..


ride kali ni yang pancit taya 2 orang yang putus rantai 2 orang..TOKI beli penyambung Rantai ni RM25 jer kat kedai JAMAL..pasai dulu masa KAYOH LASAK Toki dah kena sekali..serik!!!!alamak macam mana nak buat masa tu..belum ada experience...taya pancat ada laaa..tahan orang..nasib baik ada kawan yang bawak TOOL ni..x dan nak ambik nama Bro tu..NIZAM MKH Kulim ada jugak tapi dia pakai yang mahai punya RM100 lebih..murah pun jadi la..janji ada..



..Bro Nasir from Sri Iskandar yang tanggong beskal..yg lain2 bawak tayar..saddle etc jugak tq very much..>>



DAMP background in action..BRO Zaudi (bottom) from SRI ISkandar kawan BRO Nasir the giant-tanggong beskat ..depa ni pun ada perancangan jugak kat SRI Iskandar...





dengan Bro Christ..dia memang best..






..bila masa bro ni pi kerat seluag dia... lawak betoi kayoh kali ni..hehehehe...

nanti lepas ni bro Shahrom nak pi rikki trail balak di LASAH Sg Siput pulak...apa2 info nanti dia call TOKI..dia kata best..boleh pi sampai GRIK tuu..






















bro DAVE possing with hi MERIDA ..malaysian hokkey player ni..











RM150/3hr available at My GopengResort








bro ZAM..actually this RIDE was kick by him, Christ & Dave>>

>>kat sini la bro Christ tegolek dog masa kami nak kayo pi ker DAMP..tapi dia kata camera basah x pa ...yang dia dok pikiag temakau dia abih basah..nak perasap cam na!!!!!




video
...movie 1 meredah Jambatan Bosi Tonggolam...
sorry all these 3 movie u need to turn 90 degree ur Lap Top 1st..hehehehe...

video
>> movie 2 TOKI, ZAM & CHRIST..

video
>> movie 3 naik Bukit Batu..Wheely..wheely..wheely...


....SEE MORE PICTURES >>> HERE


...i think picture will tell u a lots of the story...

2 comments:

  1. nice riding with u guys...
    ada rezeki buleh jumpa lagi....

    ReplyDelete
  2. ..tahniah LID..selamat berkenalan!!!syok baca blog hang. Brother sorang tu mana tak nya dia tak bawak 1st AID KIT..coz his the one of organizer..BROTHER CHRIST yang tegolek dalam sungai masa kita cross sungai tu..hehehehe...
    OK jumpa lagi...SALAM
    TOKI Manjung

    ReplyDelete