TOKI Manjung


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, January 22, 2009

KAYOH INFO coming soonnnnnn.......


1 - KULIM HI-TECH MTB EXPLORATION 2009
Date : 8th March 2009
Flag Off : 7.30am (Sharp)
Venue : KHTP Business Centre







2 - JOM KAYOH 09 LAKETOWN-TAIPING TREASURE HUNT
Date : 8th March 2009
Time : 8.00am
Venue : Bukit Merah Lake Town Resort






3 - Kayuhan Rakan Cop Daerah Perak Tengah
Program dirancangkan pada 21 Mac 2009. Laluan bermula dari IPD Perak Tengah Sri Iskandar, Parit, Tg Blanja, Bota Kiri dan tamat di IPD Perak Tengah. Informasi terkini akan dimaklumkan dari masa kesemasa. Kesemua rakan2 adalah dijemput untuk memeriahkan acara.
Terima Kasih
Posted by cyclinghams at
8:05 PM


Wednesday, January 21, 2009

ROSTER 2009

ROSTER KERJA... BUKAN ROSTER KAYOH..hehehehe. Insyaallah meeting MCT on 4 FEB dapat ler TOKI joint. Bubuh kat sini senang, tak payah dok bangkit2 lagi nak tengok ROSTER.. Jef TNB nanti email kat TOKI roster baru 2009 hang nooo..Hj Po GT dah tukag shift bukan lagi senang nak ajak kayoh...lagi banyak hai pulak dia..kat rumah dia nak buat kolam renang pulak kot..dulu rumah tak siap dok kalut sebok nak pindah..hehehehe..jangan marah noooo..

Tapi pagi tadi TOKI dapat jugak 30KM pi pekena roti canai kat Restoren Helikopter Lekir dengan JEF naik CORRATEC MamaJa..Pagi dia keja ada la chance ..tapi penat macam pi GULAM RASUL la jawabnya ikut JEF bawak RB..nasib baik Jef tak kayoh lama dah..

So Raya Cina ni melepas lagi la..Kat KULIM depa kayoh dengan Le Tua 26 & 27 Jan 09..Semalam Man CIOCC KL call TOKI depa kata MINGGU DEPAN depa nak kayoh panjat FRAZER HILL...HAMID MALAKOFF pun dengar2 kata depa nak kayoh naik FRAZER HILL jugak minggu depan. Kot2 sekali dengan Man Klolo la kot..tak tau la..

Apa-apa pun TOKI miss kayoh ler...sorry sorry!!!






Monday, January 19, 2009

AFFORDABLE BIKE CARRIER 4 ME & MEETING MCT

CHE DIN ESTIMA..orang kuat MCT nihh..

MCT SENIOR TEAM..

ADA LOCK JUGAK TU..pi Cameron lepas dah..dan baru ni pi Melaka pun steady jerrr..

BELI DI KEDAI JAMAL..RM185 DISKAUN RM10..TAPAK RACK BELI KAT ONE STOP RM85..SETTLE...

FOR INFO SEMUA GENG MCT ..TADI ESTIMA ANTAR MESSAGE KAT TOKI>>
Mesyuarat Penaja Sementara Penubuhan
MANJUNG CYCLING TEAM (MCT) - M1

Tarikh: 20 Jan 2009

Masa: 9 Malam

Tempat: Rumah Che Din Estima - 0195587511

Alamat: 223 Manjung Point, Syeksyen 1, Manjung.

AGENDA:

1- Lantik AJK Sementara

2- Mesyuarat Agong Rasmi

3- Program dan halatuju

Dimohon hadir dan sahkan kehadiran.
..maaf la bg din TOKI keja petang esok..harap meeting hangat esok malam dan banyak program2 lepas ni..selamat bermesyuarat..
Keputusan Mesyuarat - M2 Tangguh ke
4 Feb 2009 Jam 9 mlm d Tkt 1 Kedai Jamal
Kehadiran M1 lebih kurang 12 Orang

NI HAA CORRATEC MAMA JA..

murah jer lagi RM50 2K...



..mama ja tidog pun dakap beskal..hehehehehe...

Friday, January 16, 2009

TOKI & MAMA JA JUST CAME BACK FROM TLK RUBIAH>>>

Mama Ja senyum jerrr..tak penat la tuuuuu...





>>TOKI memang serious sokmo..senyum ler sket TOKI ooiii..
mama ja kata macam nak makan orang...hehehehe..
HELMET mana yang best?????



Wednesday, January 14, 2009

RECOVER IN IPOH YESTERDAY...HE HE HE HE!!!!!!

NASI GORENG USA

COKES

NASI GORENG BANGKOK..

1ST TIME TRY..BEST!!!!DAH HALF PLATE MAKAN BARU TERINGAT NAK AMBIK GAMBAG...

cam na perut nak kempis..hehehehe...


Sunday, January 11, 2009

REAL GOPENG MONTHLY BASH TODAY SUCCESSSS..BEST..BEST..BEST!!!!CONGRATE ZAM, CHRIST, DAVE & IPOH TOUR GUIDE PAK ABU & THE GANGS..

















bang Din ESTIMA lega anak dia selamat..luka sikit2 biasa la jatoh beskal..tahniah adik!!!!!


Saiful dgn anak dia punya lapag cendoi sampai mamak offer krusi pun dia tak mau dah...TOKI bukan apa seriau nak lepak atas lantai tu..kot2 tempat tu tempat member kita dok melepak malam2 jer ..


dah sampai ending ada cendoi pulak..tu yang tak tahan tu..ABC pun ada..dengan cuci beskat sekali RM2/bike...adik yang bebalut kepala tu ZAM call 999 dari dalam utan lagi..on the way out jumpa tengah jalan bawak gi Clinic..


lagi satu TRACK ni masa balik boleh cuci beskat & berendam sekali...best best best..
















..nasib baik ler ada emerg Dr Christ from IPOH???? hehehehe...

Toki salute BRO NASIR tanggong beskal adik yng accident tu..Wa caya luuu... eventhough rantai baru jer sambung..


ride kali ni yang pancit taya 2 orang yang putus rantai 2 orang..TOKI beli penyambung Rantai ni RM25 jer kat kedai JAMAL..pasai dulu masa KAYOH LASAK Toki dah kena sekali..serik!!!!alamak macam mana nak buat masa tu..belum ada experience...taya pancat ada laaa..tahan orang..nasib baik ada kawan yang bawak TOOL ni..x dan nak ambik nama Bro tu..NIZAM MKH Kulim ada jugak tapi dia pakai yang mahai punya RM100 lebih..murah pun jadi la..janji ada..



..Bro Nasir from Sri Iskandar yang tanggong beskal..yg lain2 bawak tayar..saddle etc jugak tq very much..>>



DAMP background in action..BRO Zaudi (bottom) from SRI ISkandar kawan BRO Nasir the giant-tanggong beskat ..depa ni pun ada perancangan jugak kat SRI Iskandar...





dengan Bro Christ..dia memang best..






..bila masa bro ni pi kerat seluag dia... lawak betoi kayoh kali ni..hehehehe...

nanti lepas ni bro Shahrom nak pi rikki trail balak di LASAH Sg Siput pulak...apa2 info nanti dia call TOKI..dia kata best..boleh pi sampai GRIK tuu..






















bro DAVE possing with hi MERIDA ..malaysian hokkey player ni..











RM150/3hr available at My GopengResort








bro ZAM..actually this RIDE was kick by him, Christ & Dave>>

>>kat sini la bro Christ tegolek dog masa kami nak kayo pi ker DAMP..tapi dia kata camera basah x pa ...yang dia dok pikiag temakau dia abih basah..nak perasap cam na!!!!!




video
...movie 1 meredah Jambatan Bosi Tonggolam...
sorry all these 3 movie u need to turn 90 degree ur Lap Top 1st..hehehehe...

video
>> movie 2 TOKI, ZAM & CHRIST..

video
>> movie 3 naik Bukit Batu..Wheely..wheely..wheely...


....SEE MORE PICTURES >>> HERE


...i think picture will tell u a lots of the story...